Iedereen weet ondertussen dat de combinatie bier en kaas veel beter werkt dan de combinatie kaas en wijn. Voor deze proeverij konden we bovendien een topgastspreker strikken: Yannick de Cocquéau is zowel een grote bierkenner, als een kaasexpert. Velen kennen hem van Zythos, waar hij jarenlang verantwoordelijk was voor de organisatie van het Zythos Bierfestival. Yannick werkt nu bij Toerisme Vlaanderen en is nauw verbonden aan Flanders For Foodies bij VisitFlanders, maar kan voor ons toch een gaatje vinden in zijn drukke agenda.

Tijdens deze
themadegustatie worden zes kazen uit verschillende stijlen besproken en geproefd, in combinatie met zeven verschillende bierstijlen, waarbij uiteraard voor het beste smaakhuwelijk wordt gezorgd.

Ongetwijfeld een avond om niet te missen !
(flyer: klik hier)
Wanneer : vrijdag 20 november 2015
Waar :
Clarissazaal, Begijnhof Diest

Prijs :
€ 10 (leden), € 15 (niet-leden)

Vooraf inschrijven :
obad@telenet.be
Themadegustatie Kaas en Bier - vrijdag 20 november 2015