Zomers pop-up biercafé - zaterdag 28 juli 2018
Eerder dit jaar zijn we tien jaar geworden. Het waren tien mooie jaren met mooie momenten, mooie herinneringen en mooie bieren.

Om dit allemaal nog eens feestelijk te vieren,
serveren we tien uitzonderlijke bieren op vat in de ontspannende omgeving van de Citadel waar ook de voorbije edities van Bier en Spelen plaatsvonden.

Is het te vroeg om een tipje van de sluier op te lichten? We voorzien in elk geval een stevige porter van L’Ermitage, een IPA van Manufacture Urbaine, een koffiesaison van Siphon, een IPA van Jopen uit Nederland, een aromatische pale ale van Tempest uit Schotland, een Mexican chocolate stout van brasserie du Brabant,... Geen gewone dertien-in-een-dozijn-bieren dus!
Wanneer : zaterdag 28/07/2018, van 13u00 tot 19u
Waar :
Citadel Diest, officierenbar
(flyer: klik hier)

Er zal een streepje muziek zijn met een optreden van Hakke Zonder Wakke, we laten terug de ijscrèmewagen komen, er zal ongetwijfeld een zomerse zon zijn, en uiteraard bier.

Om tien bieren op vat op te krijgen, hebben we jullie hulp nodig! Deze activiteit is een clubactiviteit, waarbij
al onze leden zijn uitgenodigd. Maar breng gerust jullie familie, vrienden en buren mee. Voor de rest houden we deze activiteit binnen onze eigen kring, zodat het gewoon een gezellig samenzijn wordt.

De toegang is gratis, de consumpties zijn wel te betalen, maar we houden de prijs zeer democratisch.