Proeverij op afstand - maart 2021
Datum : wanneer jullie willen, op jullie eigen tempo
Plaats : bij jullie thuis
Prijs leden : 15, voor 6x 33cl

Op voorhand inschrijven via obad@telenet.be, ten laatste op vrijdag 5 maart
Deelnameprijs op voorhand over te schrijven op ons rekeningnummer BE49 0016 3725 0771
Blindproeverij

Hoe gaat het in zn werk? We bezorgen jullie 6 anonieme flessen bier. Aan jullie om te proeven en te raden :
- Wat is de bierstijl ?
- Wat is het alcoholgehalte ?
- Wat is de brouwerij ?
- Wat is het bier ?
(flyer: klik hier)
Met elk goed antwoord zijn punten te verdienen, en uiteraard zijn de moeilijke vragen (brouwerij en biernaam) veel meer punten waard dan de makkelijkere vragen. De kans is reel dat niemand een biernaam juist heeft, dus de kans is evenzeer reel dat iemand die alleen de bierstijlen juist heeft, de uiteindelijke winnaar wordt.
Er zijn dus opnieuw enkele mooie bierprijzen te winnen. We verwachten jullie antwoorden ten laatste op zondag 4 april, daarna worden de winnaars bepaald en worden hun prijzen bezorgd!

Liever niet meedoen met de prijsvraag?

Je hebt niets te verliezen door je antwoorden in te sturen. Enkele goede antwoorden op enkele vragen kunnen je al verzekeren van de winst.
En ook als je beslist om geen antwoorden in te sturen, is het geweldig interessant om een bier blind te proeven. Als je niet weet welk bier je proeft, worden ook je zintuigen niet misleid en proef je onbevangen en onbevooroordeeld. Het zal achteraf dan ook zeer leuk en spannend zijn om de juiste antwoorden te ontvangen en deze te vergelijken met je proefervaringen.
Proef je toch liever geen bier zonder te weten wat het is? Ook geen probleem: doe toch maar mee met deze proeverij, zet de bieren aan de kant en wacht even de juiste antwoorden af. Je hebt dan toch 6 interessante en lekkere bieren in huis.

Welke bieren?

Een blindproeverij is geweldig leuk, maar ook geweldig moeilijk. Voor deze proeverij nemen we dus uiteraard gn bieren van nieuwe brouwerijen, maar hebben we bieren gekozen die jullie in principe zullen kennen en/of bieren die je makkelijk tegenkomt in betere cafs. Uiteraard hebben we wel een keuze gemaakt uit goede bieren en goede brouwerijen. Jullie krijgen geen industrieel fabrieksgoedje te proeven!