Samenkomst Het Brouwateljee - zaterdag 10 juli 2021
Themadegustatie met gastspreker Brouwerij 't Verzet
"New wave van de Belgische brouwers"!

De Belgische biercultuur heeft in het verleden de Amerikaanse sterk beÔnvloed, vandaag zijn de rollen een beetje omgekeerd. De nieuwe lichting Belgische brouwers legt zijn oor te luisteren bij nieuwe muziek uit de Amerikaanse bierwereld, die in zowat de hele wereld weerklank vindt. En toch is de Belgische nieuwe lichting geen flauw afkooksel van de Amerikaanse. De Amerikaanse invloed wordt mooi geŽnt op de rijke Belgische traditie, met een rist aan nieuwe, fantastische bieren als resultaat - en dat telt aan het einde van de rit.

Wanneer : zaterdag 10 juli 2021
Hoe laat : 14u
Waar :
Het Brouwateljee, Dorpsstraat 14, 3210 Lubbeek

Vervoer zelf te regelen
Consumpties ter plaatse te betalen


Vooraf inschrijven zodat we Het Brouwateljee tijdig kunnen verwittigen :
obad@telenet.be
(flyer: klik hier)
We komen weer samen
We komen weer samen !

Het is van oktober vorig jaar geleden dat we mekaar nog in levende lijve hebben kunnen zien ! We snakken allemaal naar hernieuwd sociaal contact, gezellige verhalen, een goed glas bier in fijn gezelschap. Daarom komen we samen op het grote terras van Het Brouwateljee, om de banden te hernieuwen, en een nieuwe start in te zetten voor onze gezellige vereniging.

Onze eerste live-activiteit gaat door in Het Brouwateljee in Lubbeek, waar de tapkranen keuze bieden uit de eigen bieren en een aantal interessante gastbieren. Uiteraard zullen we nog rekening houden met de geldende Corona-maatregelen.

We komen samen om 14u ! Het brouwerijcafť gaat pas voor het publiek open om 15u, dus we zijn verzekerd van een plekje en hebben nog wat tijd voor extra duiding en uitleg van de brouwer !
Opgelet: voor het vervoer moet iedereen zelf zorgen.

WELKOM TERUG !