Themadegustatie met gastspreker Chris Bauweraerts - zaterdag 21 februari 2015
(flyer: klik hier)
 
Chris Bauweraerts, oprichter van Brasserie d'Achouffe, reisde in de herfst van 2009 doorheen de USA. Hij hield er een 18-tal "entertainende" bierproeverijen met telkens één bier van een van de brouwerijen van de DUVEL MOORTGAT-groep. Voor deze trip diende hij liefst 11 maal het vliegtuig te nemen en was hij meer dan drie weken onderweg.

Terug in België werd hem gevraagd om de "
SLOWBREW"-tour ook in België te doen. Er wordt niet ingewikkeld gedaan over proeven van bier, daar rept Chris helemaal geen woord over. Desondanks leren de aanwezigen, op een aangename wijze  iets over de biergeschiedenis en/of de moderne visie van de brouwerijen die de geproefde bieren produceren. Daarenboven haalt Chris "croestiljante" anecdotes boven, die hij in zijn CHOUFFE-carrière het geluk had te mogen beleven.
"Bier is plezier" en tot nu toe gaan de deelnemers met een brede glimlach (en een geschenkje) huiswaarts...

Chris presenteert in Diest enkele bieren uit het gamma van de groep rond Duvel-Moortgat en vergast ons op een avond vol biergeschiedenis en smakelijke anekdotes uit zijn rijke bierleven. De bieren zullen bovendien begeleid worden door enkele smakelijke hapjes. Dit is een avond die je zeker niet mag missen! Mensen die Chris z’n boek "My Chouffe Story" hebben gelezen, weten dat de bronnen waaruit hij kan putten voor een avondvullend programma zeer omvangrijk zijn! Afspraak in De Schuur in het Begijnhof van Diest.
Wanneer :  zaterdag 21 februari 2015 (20u)
Waar :       
De Schuur, Begijnhof Diest, Infirmeriestraat z/n
Prijs :        
€ 8 voor leden, € 12 voor niet-leden

Maximum aantal deelnemers : 48
Vooraf inschrijven verplicht :
obad@telenet.be