Themadegustatie De HopHemel met foodpairing - zaterdag 13 augustus 2022
 
De HopHemel brengt sinds eind 2020 elke maand een compleet nieuw bier op de markt. Ze huren hiervoor telkens de volledige installatie van Brauw af, om het werk van A tot Z zelf te doen.

Als zythologen en foodies zit het zoeken naar
verrassende smaken en de juiste foodpairing diep ingebakken bij Geert Vandormael en Steven Broekx, de breinen achter dit concept. Voor de ontwikkeling van de bieren wordt dan ook continu gezocht naar vernieuwende combinaties van de basisingrediŽnten graan, hop en gist, al dan niet met toevoeging van kruiden, vruchten of andere additieven, om steeds opnieuw een bijzonder en uniek bier te creŽren. Naast het ontwikkelen en brouwen van bieren wil HopHemel de passie voor het bier en de juiste foodpairing overdragen. Er wordt daarbij heel sterk ingezet op 1 + 1 = 3: het combineren van het juiste bier met het juiste gerecht zorgt ervoor dat beide tot een hemels niveau worden getild.

Voor deze degustatie brengen ze
zes bieren mee (15 cl), gecombineerd met zes fingerfood-hapjes. Een degustatie die je absoluut niet wil missen !
Wanneer : zaterdag 13 augustus 2022 om 20u
Waar :
't Molenhuis, Dorpsstraat 45, Molenstede (Diest)

Prijs :
Ä 35 (leden), Ä 45 (niet-leden)
Wat : 6 bieren (15 cl) + 6 fingerfoodhapjes

Vooraf inschrijven :
obad@telenet.be
(flyer: klik hier)