Toer de Geuze - zaterdag 4 mei 2024
TOER DE GEUZE - Dit tweejaarlijks evenement is een hoogdag voor de bieren van spontane gisting en een heerlijk eerbetoon aan deze eeuwenoude brouwtraditie. De leden van de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambikbieren (HORAL) zetten hun deuren open voor het grote publiek, en de prachtige lambikbrouwerijen en geuzestekerijen in het mooie Pajottenland kunnen dan bezocht worden.
Tijdens Toer de Geuze zijn er
doorlopend rondleidingen aangevuld met informatie omtrent het productieproces, en uiteraard kan je ter plaatse genieten van lambik, geuze, kriek, framboise en andere lambikbieren.

O.B.A.D. legt een bus in voor een rondrit langs vier producenten. De keuze van de producenten werd bepaald via democratische stemming door de leden.

Het wordt een fijne, gezellige daguitstap, een absolute must voor de liefhebbers van geuze en kriek, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in
oude ambachten, geschiedenis, tonnenzalen, oud brouwmateriaal, streekproducten, erfgoed en prachtige authentieke brouwerijgebouwen in een mooie streek.

Dit jaar bezoeken we
Eylenbosch, Kestemont, De Cam en Lambiek Fabriek. Bij elke geuzeproducent blijven we ongeveer anderhalf uur ter plaatse, zodat er tijd genoeg is om ongedwongen van de sfeer (en de bieren) te genieten.
Wanneer : zaterdag 4 mei 2024
Waar :
Vertrek bus aan Den Amer om 10u00

Prijs :
€ 20 (leden), € 25 (niet-leden)

Vooraf inschrijven, ten laatste op 1 mei om 10u00 :
obad@telenet.be
(flyer: klik hier)