Brouwerijbezoek Het Nest en De Dochter Van De Korenaar - zaterdag 11 februari 2017
 
We vermoeden dat deze uitstap wel eens behoorlijk succesvol zou kunnen zijn, want er staan twee topbrouwerijen op het programma en we hoeven er niet eens heel veel kilometers voor te doen.
Op
zaterdag 11 februari staan immers de brouwerijen Het Nest en De Dochter van de Korenaar op het programma!

Brouwerij
Het Nest is het schoolvoorbeeld van wat men gerust een ongelofelijke groei mag noemen. Van bierproefvereniging tot hobbybrouwers, van hobbybrouwers tot bierfirma, en van bierfirma tot brouwerij. Het Nest pootte een indrukwekkende brouwerij neer, tot de puntjes uitgerust met de meest moderne snufjes.
Wanneer : zaterdag 11 februari 2017
Waar : Vertrek bus voor het station van Diest om 9u
Prijs : Ä 25 (leden), Ä 30 (partners), Ä 35 (niet-leden)
Inbegrepen : bus, twee geleide brouwerijbezoeken met degustaties
Niet inbegrepen : lunch

Vooraf inschrijven :
obad@telenet.be
(flyer: klik hier)
Deze uitstap wordt meer dan de moeite waard !
Schrijf tijdig in! Om praktische redenen (vervoer, bevestiging bij de brouwerijen), worden de inschrijvingen afgesloten op vrijdag 3 februari.
Ook De Dochter van de Korenaar moet niet meer worden voorgesteld. Van een kleinschalige brouwerij van een overgelopen Nederlander in een twijfelachtig deel van BelgiŽ, Baarle-Hertog, tot een van de meest innovatieve brouwerijen die met gedurfde bieren een absoluut record houdt op het aantal gewonnen consumententrofeeŽn op het Zythos Bierfestival. Alcoholische kleppers, houtgerijpte bieren, laagalcoholische bieren, hopbommen, wilde gisting,... De Dochter van de Korenaar kan het allemaal. Recentelijk verhuisde de brouwerij ook naar een grotere locatie om een gloednieuwe brouwinstallatie te ontvangen.