Fotowandelzoektocht - 1 maart 2023 tot 1 juni 2023
Na de eerste fotowandelzoektocht die zich toespitste op het Diestse stadscentrum en begijnhoven en middeleeuwse straatjes bezocht, en de tweede fotowandelzoektocht die de groene natuur van het Warandepark en het Webbekoms Broek onder de loep nam, gaan we met deze derde editie een iets avontuurlijker pad op en onderzoeken we vesten, poorten en forten.
Stevige stapschoenen met een goede grip zijn aanbevolen.

Onderstaande documenten geven je de beschrijving van de wandeling. Samen met de kaart zou je dus makkelijk je weg moeten vinden. Op de wandeling kom je ook een interessant café tegen om de dorst te lessen. Niets houdt je tegen om de wandeling verschillende keren te doen, zeker als je niet alle foto’s zou gevonden hebben. Je hebt tijd tot en met 1 juni 2023.
Download hier de documenten :

Document 1 : Opdracht en beschrijving wandeling
Document 2 : Foto's
Document 3 : Kaart wandeling
Wat moet je doen?

Zoek alle 24 foto’s en plaats deze in de juiste volgorde waarin je ze tijdens de wandeling tegenkomt. Indien de route je meerdere keren langs een punt leidt waar een foto genomen is, dan noteer je de foto steeds bij je eerste passage

Mail ons de juiste volgorde op obad@telenet.be
ten laatste op 1 juni 2023

Beantwoord ook de
schiftingsvraag : op 22 februari speelden we met twee personen een wedstrijd pietjesbak volgens de spelregels op cafespellen.be/spelinfo-pietjesbak. We begonnen met elk negen streepjes. We hadden uiteindelijk 11 rondes nodig om een winnaar te hebben, er werd in de wedstrijd slechts één keer soixante-neuf gegooid. Wat was het totaal aantal punten dat we samen gooiden?

We aanvaarden slechts één antwoord per deelnemer. Indien iemand meer dan één antwoord instuurt, dan geldt alleen het eerste antwoord als definitief antwoord.
Passeer je meerdere keren op een plaats waar een foto genomen is, dan geldt steeds de eerste passage als antwoord.

Prijzen

Deelname aan de fotowandelzoektocht is
gratis, maar gereserveerd voor O.B.A.D.-leden en hun huisgenoten en/of partners
We verdelen echter wel enkele mooie prijzen onder de winnaars! Er zijn
verschillende grotere en kleine bierpakketten te winnen. De hoofdprijs is een serieuzer bierpakket ter waarde van 50 euro.
Fotowandelzoektocht 2023 : Diest Vestingstad (5,5 km)