Zythos BierFestival - zaterdag 25 en zondag 26 april 2020
Tijdens het laatste weekend van april strijkt het grootste bierfestival van het Europese vasteland opnieuw neer in onze achtertuin! Onze moedervereniging Zythos  vzw organiseert namelijk op zaterdag 25 april en zondag 26 april het Zythos Bierfestival (ZBF) in de Brabanthal in Leuven.

Meer dan 100 standhouders staan te popelen om jullie aan hun stand hun nieuwste bieren te laten proeven. Dit is het hoogtepunt voor iedere bierliefhebber !
Op de website www.zbf.be kunnen jullie de lijsten van de ingeschreven brouwerijen en bierfirma’s er op nalezen, de lijst staat bol van de nieuwe namen. Het ZBF is dan ook gewoonweg
niet te missen !

Het Zythos Bierfestival vindt plaats van 13u00 tot 23u00 op zaterdag, en van 12u00 tot 20u00 op zondag. Gratis pendelbussen zijn voorzien van het station van Leuven tot de Brabanthal.

Extra voordeel voor O.B.A.D.-leden: hou je treinticket bij, bezorg het ons, en breng het in vermindering voor een volgende degustatie in 2020!

A-leden van O.B.A.D.: vergeet ook jullie Zythos-lidkaart niet, want aan de info-stand krijg je daar 2 extra jetons voor !

Tot op het ZBF?
(flyer: klik hier)
Wegens de Corona-crisis en het verbod op alle bijeenkomsten, is het Zythos Bierfestival 2020 geannuleerd
Zythos Bierfestival  2020 geannuleerd !